Professional in Executive Search op zoek naar samenwerking en slagkracht!

Organisatie

Waarom aansluiten bij Delfin Executives b.v.

Op dit moment ben je als zelfstandig professional werkzaam in Werving & Selectie, Interimmanagement of Executive Search. Je hart gaat sneller kloppen als je opdrachtgever en perfecte kandidaat op een professionele en integere manier bij elkaar brengt. Jammer dat je tijdens dit traject geen collega hebt om mee te sparren. Helemaal jammer dat je tijdens deze procedure nauwelijks tijd hebt gehad voor het verwerven van de volgende opdracht.

Het kan ook zijn dat je juist nu de stap wilt zetten naar zelfstandig ondernemerschap. Je hebt alles in huis om succesvol te worden, maar je zet de stap niet omdat je het graag samen met anderen wilt doen.

Is één van deze scenario’s op jou van toepassing? Zet dan de stap en sluit je aan bij Delfin Executives.


Wie zijn wij?

Delfin Executives is een Executive Search bureau op het gebied van Directie, Management en Toezichthoudende posities. Wij zijn in 2003 van start gegaan met ons bureau, waaraan nu 4 partners zijn verbonden.

test

Met onze waardepropositie “het executive search bureau dat geen kandidaten bemiddelt maar uw organisatie nog succesvoller maakt” positioneren wij ons op geheel eigen wijze in de markt.

Ons platform Werkenalscommissaris.nl zorgt voor een unieke positionering in de markt voor het bemiddelen van Toezichthouders. Versterkt door bijeenkomsten als Dag van de Limburgse Commissaris (hopelijk in de toekomst ook in Brabant en Gelderland) en opleidingen zoals Op weg naar Nieuw Toezicht.

We barsten van de ambitie en regionale uitbreiding (regio Eindhoven, Nijmegen/Arnhem) is daar onderdeel van. Vandaar dat we graag met je in contact komen als jij je herkent in dit verhaal.

Aanbod

Wij geven jou

Vanzelfsprekend toegang en het gebruik van onze naam, waardepropositie en positionering in de markt. Inclusief de ondersteuning om dit op een professionele wijze in de markt te zetten.

Maar er is meer:

  • Je wordt onderdeel van een hecht team met behoud van eigen ondernemerschap
  • We bieden continuïteit aan je opdrachtgevers, er is altijd back-up in een lopende procedure
  • Offerte-trajecten waar je nu “te klein” voor bent, zijn verleden tijd
  • Professionele website (delfin.eu) aan de voorkant met een directe koppeling naar ons backendsysteem Carerix (ATS systeem)
  • Kantoorruimte
  • Ondersteuning door onze Virtuele Recruiter
  • Ondersteuning door een Campagne Manager. Zowel voor vacature-campagnes als het genereren van leads
  • Inkoop van online en offline advertentieruimte tegen voordelige tarieven
  • Verzorgen van de volledige administratie, inclusief voorfinanciering debiteuren

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Simons van Delfin Executives, 06-52376775

Sollicitatie

Interesse? Verras ons met je CV en motivatie. Laat ook weten of je vakantieplannen hebt in de periode Juli-Augustus dan kunnen wij daar rekening mee houden. We kijken er naar uit je te leren kennen!

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk